Despre noi

Va stam la dispozitie cu peste 20 de ani de experienta in domeniul frigului mobil, al reparatiilor de agregate Thermo King, Carrier si Zanotti.

Aveti cele mai bune preturi la piese si consumabile de origine sau aftermarket pentru agregate frigorifice auto, fie ele Thermo King sau Carrier.

Tehnicienii nostri se deplaseaza acolo unde flota Dvs. are nevoie.

Efectuam reparatii service pentru sisteme frigorifice Thermo King, Carrier, Zanotti, cat si de sisteme de incalzire Webasto si Eberspacher, la locatiile noastre de service din Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj, Timisoara.

 

ObservatieMARATHERM FRIGOSERV SRL nu este un distribuitor autorizat al Carrier Corporation si nu isi desfasoara activitatea sub indrumarea sau pregatirea acesteia din urma.

BUCURESTI    0726797907 / 0726674668     BACAU  0745502141    BRASOV  0770894164    CLUJ-NAPOCA  0758760825

 

Partenerii TotalFrig dispun de peste 20 de ani de experenta in repararea s intretnerea agregatelor frigorifice Thermo King, Carrier, Zanotti, instalate pe semremorci, camioane sau furgoane de mici dimensiuni. Avem un stoc de piese excelent, astefel incat sa minimalizam timpul de asteptare si sa puteti utiliza vehiculul imediat.

Puteti fi siguri ca flota Dumneavoastra de sisteme frigorifice, incluzand sistemele de incalzire sau de inregistrare a temperaturii, va functiona la parametri maximi.